Valpene og Dina/Puppies and Dina

Valpene vokser og utvikler seg i rasende fart, og blir bare finere og finere. Ved 21 dager veide de hhv 711g og 650g. Begge har så og si kommet seg på beina, den ene tok det litt raskere enn den andre. De logrer og har så smått begynt å leke med hverandre. De har også startet med litt fast føde i tillegg til melk, og det går ned på høykant. På søndag får vi besøk av familien til den ene gutten, og den andre er fortsatt til salgs. 


Duzetts Brilliant Touch 18 dager/days

Duzetts Be Cool 18 dager/days

Videre har jeg tenkt masse, og det er med et gråtende hjerte jeg leter etter et nytt hjem for Dina. Jeg har innsett at hun ikke har blitt det jeg ønsker å bruke i avl og på utstilling. Jeg leter etter den perfekte familie for henne, og har ingen hast. 

Litt om Dina:

Dina er født 5 januar 2012 i et kull på 3, 2 tisper og 1 hanne. Hun er veldig leken og liker å gå lange turer. Helt hvit og fantastisk pigment. Hun er nå 17 mnd og begynner å få masse tykk pels. Oppsøkende og kjærlig, helt super med bad og pelsstell. Hun forholder seg også rolig til torden, raketter og høyelyder. 

Dina er født og oppvokst i en flokk, og IKKE vant til å være hjemme helt alene. En forutsetning da er at man enten har hund fra før av, er hjemmeværende eller har tid til å gjøre henne trygg på å være alene. 

For mer informasjon kan jeg kontaktes pr telefon 92063615 eller anette.waaler@outlook.com

DSC_0103

Puppies grow up so fast! At 21 days they where 771g and 650g. Both are almost walking around, one a little faster then the other one. They are wagging their tail, and started to play with each other. They have also started with some dog food, and love it. 1 male is still avaiable.

It's with a broken heart that I have decided to look for a new family for Dina. She hasn't delveloped as I want in a breeding/show dog. I'm looking for the perfect family for my girl, and I'am in no hurry. 

For more information about Dina, please feel free to contact me. 


Valpene er her/Puppies are here!

Nå er det påtide med en oppdatering! Guttene til Fancy og Draco ble født onsdag den 29 mai. Fødselen drøyde, og til slutt måtte vi ta oss til veterinæren. Røntgenbildet viste at først valp lå litt med albuene ut og ikke stupe stilling slik de skal. Hodet hadde da kommet forbi bekkenet. Veterinæren var inne å dyttet valpen litt tilbake, men ingen ting skjedde. Vi ble enige om keisersnitt, og i det operasjons veterinær var ringt ploppet første mann ut. En frisk og aktive hanne på 152g. Så var det tid for nummer 2. Hun fikk litt pressveer, men ingen ting skjedde. Dessuten hadde Fancy nå holdt på i noen timer, og begynte å bli sliten. Vi tar et nytt røntgenbilde, og det viser at valpen ligger med hodet opp og stanger. Vi bestemmer oss for å gi litt tid til. Fancy hadde ikke mere krefter igjen, og siden det ikke skjedde noe, så måtte siste mann ut med keisersnitt. Gutt nr 2 var 134g ved fødsel.

Hann 2

Gutt 2/ Boy 2

Etter 7 timer hos veterinæren var det supert å komme hjem. Fancy er en fantastisk mamma, og duller masse med de små. De er nå 11 dager, over 400g og øynene begynner å glippe. 

Videre har vi i dag vært på internasjonal utstilling i Sverige med Draco og Daisy. Draco ble 2 beste hanne med res. Cert og CACIB. Nå mangler han bare 1 CACIB for å bli Int. Champion. Daisy hadde comeback etter 2 års pause, og ble 3 beste tispe. Jeg er super fornøyd med resultatene. Mer informasjon og kritikker under utstilling/shows.

Time for update! Fancy and Draco got their puppy boys 29 of May. The first puppy male came natural, but last puppy male needed c-section because he was coming with his head up. 

Fancy is a great mother, and take really good care of her sons. Puppies are now 11 days, over 400grams and some glimts of the eyes. 

I have been in Sweden today at international show with Draco and Daisy. Draco was 2 best male with res. CAC and CACIB. Now he just lacks 1 CACIB, and he will be International champion. Daise had her comeback after 2 years break. She was 3 best female. More information and judge reports under utstilling/shows.

DSC_0147

1 uke gutt 2/ 1 week boy 2

DSC_0143

1 uke gutt 1/ 1 week boy 1


Vår/Spring!!!

Da er det på tide med en update! Utrolig deilig å tenke på at våren er i anmarsj 

Svaret på CMR2 testen til Fancy var normal, så hun er ikke bærer av dette genet og kan da heller ikke gi det videre til sine avkom. Jeg er super glad!

Videre er vi på flyttefot ila mai. Vi blir værende i Oslo og Ekeberg området foreløpig.

Fancy kom i løpetid i påsken, og hun ble parret med Draco. Vi håper og krysser fingre for valper i slutten av mai. Jeg har 2 interessenter på tispe, og jeg er veldig spent på kombinasjonen. 

I forhold til konkurranser fremover blir det stille. Jeg syns fortsatt ikke Dina er klar for ringen, og de andre har oppnådd championtittel i Norge. Jeg håper å få til en Sverige tur eller 2 ila sommeren med Draco og Daisy, og muligens en Danmark tur til høsten igjen.

Jeg oppdaterer her så fort jeg har gjort ultralyd av Fancy om 1 måneds tid.

Fancys CMR2 test was clear/normal, so she's not carrier of the gene and can't give it to her offsprings. I'm very happy.

We're about to move during May. We will stay in Oslo and Ekeberg.

Fancy was in heat this Easter, and was mated with Draco. We hope for puppies in the end of May. We have 2 reservations on female, and I'm very excited about this combination. 

On the dogshow side I hope to show Draco and Daisy in Sweden during the summer, and maybe Denmark during fall.

I'll update about Fancys pregnancy after ultrasound in a month.

french cancan6s077

Fancy 6 uker/weeks


4 best i gruppen!!

Lørdag den 9 februar var jeg på utstilling med Draco. Han trenger strengtatt ikke å delta på noen flere utstillinger i Norge da han er norsk champion, men det var rasespesialist Inger Ronander som dømte denne dagen og det er alltid interessant å stille for gode dommere. Jeg angrer ikke et sekund i dag, og det viste seg at dagen skulle bli et stort minne for meg og ikke minst positivt for rasen i Norge. Ikke bare ble vi Best i rasen, men vi ble også plassert i gruppen som nummer 4. Helt fantastisk følelse å høre hundens titler, navn og mitt navn over speakeren. En stor dag for meg. Kritikken ligger under Utstilling/shows.

Dracos datter, Amzelles Diva Desoto, ble stilt for første gang. Hun ble Best i rasen valp med en fin kritikk. Hun har vokst opp til å bli en vakker jente med god kropp, pigment og super god pels.

Fancy ble øyelyst den 12 februar, og alt var perfekt. Veldig glad for det.

We were at show 9th of February with Draco. It was breedspecialist Inger Ronander who judge, and it's always interesting to show a for a good judge. WHAT A DAY FOR US! We were BOB and also placed in the group as number 4. A wonderful feeling to hear your dog titles, name og my name from the speaker. Judge report can be find under Utstilling/shows.

Dracos daughter, Amzelles Diva Desoto, was showed for the first time. She was BOB puppy with a nice judge report. She has grown up to be a beautiful girl with good body, pigmentation and super coat.

Fancy was eyechecked 12th of February, and everything was perfect. Very happy.

IMG_1202


Update!

Har vært på ultralyd med Daisy og dessverre viste det seg at hun var tom. Kjempe kjedelig! Da er det bare å vente til neste løpetid sånn ca juni. 

Videre skal Fancy på øyelysning og CMR2 test den 12 februar for å bli klarert for avl. Hun vil bli parret så fort hun kommer i løpetid, og det er allerede flere som har vist interesse for valp fra henne. Om hun går intervallet sitt vil hun ha løpetid i april, og valper leveringsklare i august. 

Vi vil selvsagt annonsere når vi venter valper, men er du interessert i Duzett valp i fremtiden er det bare å ta kontakt for en hyggelig hundeprat.

The ultrasound this week showed no puppies in Daisy. A little bit disappointed, but she will be mated on her next heat in June.

Fancy will be eyechecked and CMR2 tested 12th of February to be cleared for breeding. She will be mated as soon as she will be in heat, and we do have some that want a puppy from her. 

We will announce when some of the girls expect puppies, but are you interested in a Duzett puppy feel free to contact us.

Datter og far/Daughter and father

P1010488


01.01.2013

Da er vi på starten av 2013, og et nytt spennende år! Dina opplevde sin 1 nyttårsaften og tok det med knusende ro. 2012 gikk så utrolig fort, og om ikke mange dager feirer A-kullet sin 1års dag. Familiene til Lykke og Oskar er strålende fornøyd med personlighet og lynne, og jeg kan si det samme om Dina. De fikk absolutt det beste fra mor og far, så er veldig fornøyd med kombinasjonen. 

Draco ble mestvinnende coton i Norge 2012. Han har hatt et fantastisk år i ringen, og dommerne liker han type messig. I 2013 satser vi på å ta championatet i Sverige og delta på noen tittel utstillinger. 

Videre håper jeg på valper om ca 2 måneder. Dette vil jeg annonsere sikkert når vi har vært på ultralyd med Daisy om ca 3 uker. Jeg vil også parre Fancy med Draco så fort hun kommer i løp. Så forhåpentligvis 2 kull i løpet av 2013, noe jeg ser veldig frem til   

Om man er interessert i valp i 2013 er det bare å ta kontakt med meg på mail eller pr telefon. Fint om man forteller litt om familie, jobb situasjon, hvordan løser dere første tiden med valpen osv.

A new exciting year has started! Dina experienced her first new years eve, and was calm. Our A-litter is one year 5th of January, and the families of Lykke and Oskar are so pleased with their personality and temprament. I can say the same thing about Dina who I kept home.

Draco was mostwinning coton in Norway 2012. He had a fantastic year, and the judges liked him very much. In 2013 we will have a focus on the Swedish champion title and the title shows.

I hope for puppies in 2 months. I will announce this after ultrasound with Daisy in some weeks. I will also mate Fancy with Draco as soon as she is in heat. So hopefully we will have 2 litters in 2013, and I'm very excited about it  

If you are interested in a puppy, please feel free to contact me either by mail og telephone. 


Norsk vinner 2012/ Norwegian winner 2012

Får et år det har vært for meg og mine hunder! Første kennel kull ble født i januar, flotte plasseringer i ringen, nye champion titler, reiser i nasjonalt og internajsonalt og ikke minst møte med alle fantastiske coton venner. Årets siste utstilling forrige helg avsluttet dette utstillings året perfekt. Så mange gode coton venner på plass og deres vakre hunder. Draco fikk excellent, CK og 3 beste champion hann. Dessverre ikke plassert i beste hannhund. Dina stilte i junior og fikk bare good, men jeg har fortsatt ikke gitt opp henne. Hun er bare 10 mnd og må få tid til å vokse seg til. Fancy sjarmerte dommeren, og fikk excellent, 1 i championklasse tispe, CK , 1 beste tispe, BIM, CACIB og ikke minst *NORSK VINNER 2012* tittel. Jeg er utrolig glad, da dette var hennes siste utstilling før valper til våren/sommeren. BIR ble den utrolig vakre danske herremannen Jespersen's Louis Vuitton som eies av Bettina Martens, Coton Cph. Krtikker ligger som vanlig under Utstilling/shows.

Daisy har blitt øyelyst fri, og er klar for nytt kull så fort hun kommer i løp igjen. Hannen til hennes kull vil presentert å fort parring har blitt gjennomført. Fancy vil bli CMR2 test og øyelyst ila kort tid

Jeg gleder meg masse til neste år med 2 kull og flere konkurranser nasjonalt og internasjonalt. Takker så mye for støtte og de som har fulgt oss i år. Nå skal vi ha en velfortjent pause fra utstillingsringen til nyåret.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

What a great year it has been! The first kennel litter was born in January, great placements in shows, new champion titles, travels and all the meetings with fantastic coton friends and their beautiful dogs. Last show this year ended fantastic for my dogs. Draco got excellent, CQ and was 3rd best Champion male, but not placed in best male. Dina was showed in Junior class, and got only good. I love this female, so I have not given up on her. She's only 10 months, so she has to get some time to grow up. Fancy charmed the judge, ang got excellent, 1st best Champion female, CQ, 1st best female, BOS, CACIB and *NORWEGIAN WINNER 2012* title. I'm so happy, because this is her last show before puppies next year. BOB was the beautiful danish gentleman Jespersen's Louis Vuitton owned by Bettina Martens, Coton Cph. Judge reports can be find under Utstilling/shows

Daisy has been eyechecked again, and is free. She's now ready for puppies, and will be mated as soon as she's in heat. Her mate will be presented after the mateing. Fancy will be CMR2 tested and eyechecked in a short time.

I'm really look forward to next year with 2 litters and shows national and international. Than you so much for all support and all who have followed us this year. We will have a little break until next year. 

I wish everyone merry christmas and a happy new year!

Merry-Christmas-Christina-rennerocksclub-27888989-1024-1448


Det er deilig å være norsk i Danmark...

Endelig litt tid til å få skrevet om turen våres til Danmark og deltagelsen i Dansk vinner 2012 og Nordisk vinner 2012. Vi var så heldig at vi hadde reisefølge med Yvonne som ha Bolognese. Turen begynte gry tidlig fredag morgen for å rekke 0800 båten i Larvik. Tusen ned til Herning gikk veldig fint, og fredags kvelden ble brukt til innlosjering og koselig middag. Coton er en større rase i Danmark enn i Norge, så lørdag under Dansk vinner var det hele 71 coton og under Nordisk vinner på søndag var det 59 coton. Det var utrolig hyggelig å møte alle coton venner i Danmark og alle de vakre hundene. Helgen ble også en bekreftelse på at det alltid skal dømmes først, men utrolig gøy. Jeg er veldig fornøyd med resultatene på hundene. Jeg legger ut de dommerkritikkene som er lesbare(ikke alle skrivere skriver like forstålig) på Utstilling/show. Har dessverre ingen bilder fra utstillingen, da kamera ble lagt igjen hjemme.

Forrige søndag fikk jeg en herlig beskjed av Eli som er eieren til Duzetts Academy Award "Oskar", og Oskar ble Best i rasen og fikk cert i en alder av 10 mnd. Så hyggelig med flinke valpekjøpere.

We had a great trip to Denmar and the Danish and Nordic winner show in Herning. The trip started early firday morning, and I was so lucky that Yvonne with here Bolognese came with us. The coton breed is much bigger in Denmark, so it was 71 cotons on Saturday (Danish winner) and 59 cotons on Sunday ( Nordic winner). It was so nice to meet all coton friends in Denmark and all the beautilful cotons. I'm really happy with the result of my dogs, and you can find judgereports (those who's readable hehe) on Utsilling/shows. I didn't bring my camera on this trip, so I don't have any photos.

Last Sunday I got a wonderful message from Eli. Duzetts Academy Award "Oskar" from the A-litter got Best of breed and his first cac only 10 months. I'm really proud of them.

598396_10151243649794443_1415760829_n

Oskar og Eli med BIR rosetten


NKK Hamar

13 oktober var det internasjonal utstilling i Vikingskipet på Hamar, og Dinas første "voksen" utstilling. Det var 10 coton som deltok, og Draco ble BIM med CACIB og Dina fikk excellent og 2 beste junior tispe. Ønsker du mer informajson om utstilling, anbefaler jeg denne fra NKK : NY I RINGEN.P1010359

Resultater med kritikkskjema ligger under utstilling/show.

Neste helg reiser jeg med Fancy, Draco og Dina til Herning for å delta på Dansk- og Nordisk vinnershow. Dette gleder jeg meg kjempe masse til! Stor utstilling med hele 71 coton på lørdagen og 59 coton på søndagen.

Årets siste utstilling blir Dogs4All i Lillestrøm siste helgen i November.

Draco har også blitt øyelyst på nytt, og er fri 

Ellers venter vi på løpetid på Daisy. Hennes make vil blir avslørt senere. Fancy vil også ha sitt første kull neste år, og Draco vil bli hennes make. Dette er en kombinasjon jeg tror blir meget spennende!


Draco was BOS with CACIB and Dina got excellent and 2nd best junior female on NKK international show in Hamar 13th of October. Results with judgereport can be found under utstilling/show.

We're going with Fancy, Draco and Dina to the Danish- and Nordicwinner show in Herning Denmark next weekend. I look so much forward to meet all! A big show with 71 cotons on Saturday and 59 on Sunday. Our last show this year will be Dogs4All in Lillestrøm.

Draco was eyetested again, and he's clear

We're waiting for Daisys heat. Her future husband will be presented later. Fancy will have her first puppis next year, and Draco will be her man. This is a combination I'm very excited about!


WE HAVE A NEW CHAMPION!!!

En fantastisk nyhet! Draco ble norsk champion søndag 19 august. Dette kom helt uforbedredt på meg, da det kom mange vakre utenlandske hunder og jeg mente selv jeg ikke hadde en sjans. Derfor tok jeg heller ikke med kamera for å forevige denne opplevelsen. Draco ble også BIR og fikk CERT og CACIB. Fantastik gøy! Han ble også kvalifisert til Crufs 2013. Kritikken ligger under utstilling/shows.

Videre har Fancy, Draco og Daisy gjennomført patella test. Fancy skal gjennom øyelysning og CMR2 test for å bli klarert helsemessig til avl. 

Høsten bli ganske rolig på utstillingsfronten. Vi planlegger Hamar i oktober, som blir Dinas første "voksen" utstilling i junior klasse. Videre blir det Danmark i begynnelsen på november, samt Lillestrøm i slutten av november. Det er alltid gøy å treffe kjente og mennesker som er interessert i rasen

Fantastic news! Draco was Norwegian champion last sunday. It was not expected at all, because it was so many beautiful cotons from foreign countries. I didn't brought my camra! Draco was also BOB, and got CAC and CACIB. What a great moment! He's alson qualified for Crufs 2013. You can find his judge report under utstilling/shows.

Fancy, Draco and Daisy have been patella tested. Fancy is going to do eye check and CMR2 test to be ready for puppies.

We will not be entered som many shows this autum. We plan CACIB show in Hamar, and that's gonna be Dinas first "adult" show as a junior. Then we have Denmark in the beginning of November and Lillestrøm in the end of November. It's so nice to meet firends and people who wants to get to know the breed.

IMG_1031


NY SVENSK CHAMPION!

Forrige søndag la vi på vei kl 0530 om morningen for å delta på internasjonal utstilling med Fancy og Draco, men alle hundene var med på turen. Da vi ankom Borås lå skyene tungt over utstillingsområdet, og når første rase startet i ringen bare bøttet det ned. Heldigvis hadde vi bra med ly i utstillingsteltet mitt, men bare utrolig kjedelig med regnvær på utstilling! En våt coton fremstår ikke like fint som en tørr og fluffy coton. Da det var vår tur i ringen opphørte regnet, og solen begynte å glimte igjennom skyene! 

Det var 12 coton til start, og jeg er meget fornøyd med resultatet til hundene og absolutt verdt turen! Fancy ble 2 beste tispe med Cert og res. CACIB, og ble dermed SVENSK CHAMPION! Jeg er så glad! Draco ble 2 beste hanne med res. Cert og res. CACIB (som alltid).  Mer om resultatene, samt kritikker under Utstilling/shows.

Nå har vi en liten pause i sommer, før vi inntar ringen igjen i august! Ha en riktig fin sommer videre alle samme!

We went to International dogshow in Borås last sunday. It was a very rainy mornning, but fortunately the skies break up and we had some sun when it was our turn in the ring. 

It was 12 coton in the competition, and I'm really pleased with the dogs results. Fancy was 2 best bitch with CAC and res. CACIB, and SWEDISH CHAMPION! I'm so proud of my little girl. Draco was 2 best male with res. CAC and res. CACIB (as always). More about the results, and judge reports on Utstilling/shows.

We have a little summerbreak right now, but will be back in the rings in August again. Have a nice summer all!

P1010127

NO SE CH French Cancan des Fleurs D'aloes.


3 x utstillings helger...

Nå er det på tide å skrive litt nyheter igjen... Det har vært en hektisk periode med 3 x utstillingshelger på rad, samt organiserig til BOLCOTs rasespesial i slutten av mai (pinsehelgen) Jeg er kasserer i BOLCOT, og denne gangen hadde jeg ansvaret for premier. Men gud så gøy det har vært både med hundene og vennene i miljøet! Hundene har gjort det super bra på utstilling, og i løpet av 3 helger tok vi med oss 3 BIR voksen, 2 BIR valp, 2 CERT, 1 res CERT, 1 CACIB, 1 res CACIB, 1 klubb BIS 2 og 1 BIS Valp 4. Veldige fine kritikker for noen av de beste dommerne på rasen som Luis Ortiz fra USA og Svein Bjørnes Norge/Danmark. De har drevet oppdrett på coton i flere år, og er eksperter til fingerspissene. 

Dina og Lykke fra A-kullet har hatt sine debuter i ringen, og har gjort det kjempe bra hittil. På rasespesialen ble Dina BIR Valp, mens Lykke ble 2 beste tispe valp (ingen hann valper). Kritikkene var kjempe fine, men de skal jo selvfølgelig vokse og utvikles mer!

Nå har vi en liten utstillings pause før vi tar turen til Sverige i begynnelsen av juli. Der skal jeg stille Fancy og Draco.

Kritikker og resultater finnes under Utstilling/shows.

It's time for some news... It has been a busy time lately with 3 dogshows on row, and organization for the BOLCOTs breedspecial show in the end of May. But God so much fun this has been! The dogs have made it great on shows, and during 3 weekends they got 3 BOB adult, 2 BOBpuppy, 2 CACs, 1 res CAC, 1 CACIB, 1 res CACIB, 1 club BIS 2 and 1 BIS puppy 4. Very good judge reports from one of the best judges on the breed like Luis Ortis from USA and Svein Bjørnes Norway/Denmark.

Dina and Lykke have had their debut in the ring, and made it really good so far. On the BOLCOT's breedspecial was Dina BOB puppy, while Lykke was 2 best puppy bitch (no coton male puppies). The judge reports were great, but they still need to grow and develop more.

Now we have a little break before we go to a show in Sweden in the beginning of July. 

Judge reports and the results from the dogshow can be read on Utstilling/shows.

"The catch"

IMG_0834


NY NORSK CHAMPION!!!!!

Den 28 april ble Fancy Norsk Champion for den finske dommeren Harto Stockmari. Litt kjedelig at det bare var oss, men Fancy shower som alltid   Hun fikk også god kritikk:

"Feminin helhet m/bra proposjoner. Bra hode og uttrykk. Korrekt bitt. Bra overlinje og forbryst.Velkroppet. Bra vinkler bak, bra pelsstruktur. Rör sig bra"

Hun ble også Best I Rasen.

Fancy got her Norwegian Champion title 28h of April for the finnish judge Harto Stockmari. Fancy was a good girl, and showed her self perfectly   She got a nice judge report:

"Feminin with good proportions. Good head and expression. Correct teeth. Good overline and chest. Good angels behind, good coat structure. Moves well"

She was also Best Of Breed.

P1000798


Liten oppdatering...

En stund siden jeg har skrevet nå.. 

Hundene har det kjempe fint og nyter at våren kommer   Dina vokser til, og jeg får kjempe gode tilbakemeldinger fra de andre valpe kjøperne. Lykke ser jeg jevnlig på ringtrening i Lillestrøm. Hennes og Dinas første utstilling blir på rasespesialen i slutten av mai. 

Videre står Fancy for det norske championatet i slutten av april. Kjempe spennende! Ellers har vi meldt oss på utstilling i Borås i Sverige i begy på juli.

Mye spennende fremover 

A while since I wrote now...

The dogs are doing just fine   Dina grows up, and are now 14 weeks. I got so positive feedback from the other puppybuyers. Lykke and Dina practice for show every wednesday, and their first dogshow will be the breedspecial in the end of may.

We will also enter a dogshow in Sweden in the beginning of July this year .

Much to look forward too

P1000721


Nye hjem...

I helgen flyttet Oskar og Lykke til sine nye hjem... Litt trist, men jeg vet de får et kjempe godt hjem begge to. Lykke flyttet ikke så langt fra meg, så henne får jeg se igjen om en liten stund.

På lørdag dro jeg med alle hundene opp til Gardermoen for å møte Eli som skulle bli Oskar sin nye mamma. De store hundene ble i bilen, mens valpene ble med inn på Gardermoen (god sosial trening). Oskar sutret litt på Gardermoen, men en oppdatering søndag morgen fra Eli sa at han hadde oppført seg fint og vært rolig på reisen.

Lykke ble hentet i går av Niklas ogKristiane. Jeg fikk en liten oppdatering fra dem på kvelden, og Lykke hadde begynt å gjennomsøke alle rom i hjemmet der. Så tøffe er de!

Dina blir her hos meg. Hun er en tøff jente, og en big kisser! Vi skal begynne utstillings trening om ca 3 uker, og hennes søster Lykke blir med   Jeg er utrolig spent på utviklingen til alle 3 

Hvor ble de 8 ukene av?! Det har vært en super periode, og gitt meg fantastisk mye. Bare å ta de i mot noe så skjørt og helt avhengig av mor til å se de bli små hunder med hver sin personlighet har vært en unik opplevelse. 

The puppies moved this weekend. A bit sad, but i know both will have a good home. Lykke moved not too far from me, so i got the chance to see her soon.

Oskar was picked up on saturday. I went to meet Eli at Gardermoen who came from Trondheim, and all the dogs was with me to the airport. Just the puppies was with me into Gardermoen (good social experience). He behaved nice and quiet on the journey to Trondheim.

Lykke was picked up yesterday. She's a curious tough girl, and searced Niklas and Kristianes apartment as soon as she arrived.

Dina stays with me. She's also a tough girl, and a big kisser! We will start with dogshows training in 3 weeks, and her sister Lykke will also start training  I'm very curious to see how they will develop.

Where did the 8 weeks of? There have been a great periode! A unik experience to see they grow from small fragile puppies to be small dogs with their own personality.

Dina og Lykke in the garden 8 weeks old

P1000668