2015-10-16 18.11.27-1Anette heter jeg, og jeg er innhaver av kennel Duzett. Vi holder landlig til i Asker, ca 20 minutter fra Oslo.

  Helt fra jeg var liten jente har interessen for dyr vært stor. Som alle andre jenter i tenåringsårene maste jeg om hund, og i 2000 gikk drømmen i oppfyllelse. En herlig Bichon frisè gutt som fikk navnet Bonzo ble endel av familien.

 Når jeg var rundt 17 år fattet jeg interessen for utstillinger, og Bonzo fikk noen gode plasseringer gjennom sin karriere. Han er nå på de evige jakmarker, og ble 16 år gammel.

Da jeg flyttet ut fra familien i 2008, kom raskt ønske om egen hund. Jeg begynnte min søken etter rase, og i slutten av februar 2009 kom en vakker liten Coton de tulear jente inn i mitt liv.

Etter å ha blitt bedre kjent med rasen, har den virkelig fanget mitt hjerte. Jeg er engasjert i utstillinger, og er i styret i den norske klubben for Bolognese & Coton de tulear(Bolcot).

Jeg fikk kennelnavnet mitt godkjent av FCI høsten 2010.

   


 

My name is Anette, and I'm the owner of kennel Duzett. We are living in Asker, about 20 minutes from Oslo.

I have always had a huge interest in animals, and in 2000 my family got a Bichon frisè named Bonzo.

In february 2009 i got my first Coton de tulear girl named Daisy. The Coton de tulear has really captured my heart, and I'm committed with dogshows and the Club for Bolognese and Coton de tulear in Norway (Bolcot).

I got my kennelname approved from FCI autum 2010.